ION CarbonSILV ezüst ionos blokkszén szűrő

Az ION víztisztító berendezése egy „EZChange” technológiás szűrővel kerülnek felszerelés melyet egyedileg szabadalmaztattak kifejezetten az ION vízgépek számára. Ennek a szűrőnek a segítségével a berendezés 0,5 mikron méretig tudja megszűrni a vizet. Az EZChange szűrőháznak köszönhetően a szűrőcsere, kényelmes, higiénikus, szinte gyerekjáték. Csak el kell fordítani a szűrőt a megadott irányba, kihúzni és a helyére az újat vissza tenni és ehhez nincs szükség semmilyen szerszámra, sem a bejövő csapvíz elzárására.

 

A berendezés alap szűrője mellyel szereltelten érkezik a CarbonPlus. Ez a szűrő 0.5 mikron méretig kiszűr a vízből minden lebegő szennyezősét, a klórt, és az oldott íz és szagrontó adalékokat. A fél mikron méretnek köszönhetően a szűrőn a baktériumok és ciszták (Cryptosporidium és Giardia) sem jutnak át a szűrő egységen. Igazoltan csökkenti a vízben előforduló ólom mennyiségét melyet a WQA NSF/ANSI 42&53 szabványok igazolnak.

 

CarbonSilver: Ezt a szűrőt régi vízvetekékekkel rendelkező épületekbe és olyan helyekre ajánljuk ahol a víz klórozása nagyon alacsony. Az ezüstnek köszönhetően a szűrő minden baktériumot elpusztít.

 

InterTech: A legmodernebb szűréstechikai megoldás, mely képes a vízből az oldott vegyületeket (VOC) melett a gyógyszer maradékokat is kiszűrni.

13 900 Ft+Áfa (17 653 Ft)
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről