+36-1/283-0446 | info[kukac]hungarovend.hu

+36-1/283-0446 | info[kukac]hungarovend.hu

Waterlogic Cube

A Firewall kocka, az előkészítő pult modern és kifinomult kiegészítője, mely pohárról pohárra kifogástalan friss vizet szolgáltat. Ez a termék az egyedülálló Firewall™ technológiánknak köszönhetően eltávolítja a kórokozókat. Nemcsak megtisztítja az ivóvizet, 99,9999%-ban baktériummentessé téve azt, hanem akadályt is képez a külső szennyeződésekkel szemben. Az egyszerű, intuitív interfésznek és a letisztult dizájnnak köszönhetően a hűtött, meleg, illetve szobahőmérsékletű víz mindig rendelkezésünkre áll.

 

1. Szűrés: a mi szűrő technológiánk eltávolítja a káros anyagokat, ugyanakkor megőrzi azt, ami hasznos. Ez a fázis eltávolítja a klórt, valamint egyéb a vízben előforduló ízeket és szagokat.

2. Firewall™: a következő lépésben a Firewall™ UV technológia megtisztítja a vizet. Az ultraviola fény eltávolítja a káros kórokozókat és baktériumokat (E.Coli, szalmonella és hepaptitisz) íly módon garantálva a biztosnágos és akár 99,99%-ban tiszta ivó vizet! Egy extra védelmi rétegként, az UV lámpa megekadályozza az adagolófej a beszennyeződését.

3. BioCote®: A Waterlogic vízadagolók külső és belső védelméről egyaránt gondoskodtunk. A harmadik védelmi réteg az úgynevezett BioCote, mely baktériummentesen tartja az vízkiadagoló felületet.

190 000 Ft+Áfa (241 300 Ft)
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről