+36-1/283-0446 | info[kukac]hungarovend.hu

+36-1/283-0446 | info[kukac]hungarovend.hu

Háztartási gépek

Az ION víztisztító berendezése egy „EZChange” technológiás szűrővel kerülnek felszerelés melyet egyedileg szabadalmaztattak kifejezetten az ION vízgépek számára. Ennek a szűrőnek a segítségével a berendezés 0,5 mikron méretig tudja megszűrni a vizet. Az EZChange szűrőháznak köszönhetően a szűrőcsere, kényelmes, higiénikus, szinte gyerekjáték. Csak el kell fordítani a szűrőt a megadott irányba, kihúzni és a helyére az újat vissza tenni és ehhez nincs szükség semmilyen szerszámra, sem a bejövő csapvíz elzárására.

 

A berendezés alap szűrője mellyel szereltelten érkezik a CarbonPlus. Ez a szűrő 0.5 mikron méretig kiszűr a vízből minden lebegő szennyezősét, a klórt, és az oldott íz és szagrontó adalékokat. A fél mikron méretnek köszönhetően a szűrőn a baktériumok és ciszták (Cryptosporidium és Giardia) sem jutnak át a szűrő egységen. Igazoltan csökkenti a vízben előforduló ólom mennyiségét melyet a WQA NSF/ANSI 42&53 szabványok igazolnak.

 

CarbonSilver: Ezt a szűrőt régi vízvetekékekkel rendelkező épületekbe és olyan helyekre ajánljuk ahol a víz klórozása nagyon alacsony. Az ezüstnek köszönhetően a szűrő minden baktériumot elpusztít.

 

InterTech: A legmodernebb szűréstechikai megoldás, mely képes a vízből az oldott vegyületeket (VOC) melett a gyógyszer maradékokat is kiszűrni.

Tovább
ION CarbonSILV ezüst ionos blokkszén szűrő
13 900 Ft+Áfa (17 653 Ft)
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A Firewall kocka, az előkészítő pult modern és kifinomult kiegészítője, mely pohárról pohárra kifogástalan friss vizet szolgáltat. Ez a termék az egyedülálló Firewall™ technológiánknak köszönhetően eltávolítja a kórokozókat. Nemcsak megtisztítja az ivóvizet, 99,9999%-ban baktériummentessé téve azt, hanem akadályt is képez a külső szennyeződésekkel szemben. Az egyszerű, intuitív interfésznek és a letisztult dizájnnak köszönhetően a hűtött, meleg, illetve szobahőmérsékletű víz mindig rendelkezésünkre áll.

 

1. Szűrés: a mi szűrő technológiánk eltávolítja a káros anyagokat, ugyanakkor megőrzi azt, ami hasznos. Ez a fázis eltávolítja a klórt, valamint egyéb a vízben előforduló ízeket és szagokat.

2. Firewall™: a következő lépésben a Firewall™ UV technológia megtisztítja a vizet. Az ultraviola fény eltávolítja a káros kórokozókat és baktériumokat (E.Coli, szalmonella és hepaptitisz) íly módon garantálva a biztosnágos és akár 99,99%-ban tiszta ivó vizet! Egy extra védelmi rétegként, az UV lámpa megekadályozza az adagolófej a beszennyeződését.

3. BioCote®: A Waterlogic vízadagolók külső és belső védelméről egyaránt gondoskodtunk. A harmadik védelmi réteg az úgynevezett BioCote, mely baktériummentesen tartja az vízkiadagoló felületet.

Tovább
Waterlogic Cube
Waterlogic Cube
Waterlogic Cube
Waterlogic Cube
190 000 Ft+Áfa (241 300 Ft)
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Ismerje meg legújabb termékünket, az elegáns, pici de nagy teljesítményű ION víztisztító berendezést. Ez az amerikai vízgép 2012-ben elnyerte a méltán népszerű Appliance Magazin "Legjobb víztisztító" díját és az USA Quality & Design in Technology verseny ezüstérmes győztese lett.

Ez az igazán kompakt berendezés Inteligens, Olcsó és Nagyszerű, innen az ION név! Beépített 0,5 mikronos kevert szűrője (Granulátum+Blokk szén+ Polifoszfát) eltávolít a beérkező csapvízből minden szennyeződést, ezzel biztosítva az optimális vízminőséget minden kitöltött pohár vízben. A DirectChill zárt hűtési rendszernek köszönhetően a baktériumok nem képesek bejutni és életben maradni a berendezés több mint 9m hosszú rozsdamentes acél csőrendszerében. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően gépünk nagy hatékonyággal adagolja Önnek a meleg, hideg, szobahőmérsékletű, vagy szódavizet, amikor csak megkívánja.

Tovább
ION vízadagoló
ION vízadagoló
375 000 Ft+Áfa (476 250 Ft)
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez